The Baron's Daily Habits

The Baron's Daily Habits

“A vision without action is a daydream. Action without vision is a nightmare.”

 Het is voor de Baron van groot belang om doelgericht te werk te gaan, maar dit kan niet zonder een heldere visie. Om alles in harmonie met elkaar te brengen, worden er dagelijks consistente gewoontes uitgevoerd. Zo kan de droom geleefd en de potentie waar gemaakt worden. Feel the dream, speak the dream into existence, & visualise the dream!”  

“Wie het kleine niet eert, is het grote niet weert”
De kunst van het behalen van grote doelen, zit hem in de consistentie van kleine stapjes. Door het blijvend herhalen van affirmaties, gedachtes en gewoontes, stel je jezelf in staat om in een korte periode verandering, groei of doelen te realiseren.

 Bovendien, realiseer je de grootste groei buiten je comfort zone. Wanneer, je jezelf over de blokkade heen kan zetten. Of, liever gezegd middels jouw bewustzijn de blokkade kan doen oplossen. Dan heb je het moeilijkste van binnen al overwonnen. Nu rest alleen nog het uitrollen van het rode tapijt, en jouw overwinningsmars. Stapje voor Stapje, van 1 naar 2 naar 3 naar 4!

Dare yourself, Challenge yourself! Don’t stop, this is just the beginning! 

The Baron’s daily habits:
Dagelijks besteed ik bewust aandacht aan de onderstaande gewoontes. Door bewust mijn energie te focussen tijdens die gewoontes, kan ik op korte termijn een magische groei realiseren. En, door dit dagelijks te herhalen, kan ik een constante flow aan groei en positiviteit generen.
- Matcha Ceremonie – Dankbaarheid en mooiste wensen voor vandaag
- Sporten en beweging – Verleg je grenzen
- Schrijven – Reflectie, Doelen, Dromen
- Lezen – Verhogen van bewustzijn door het voeden met wijsheden
- Meditatie – Connect met Zelf
- Ochtend – Avond – Slaap routine
- Uitspreken Affirmaties  
- Hart-Brein harmonie

Terug naar blog