Verzending en Retour

Verzenden
Met aandacht en zorg verpakken en verzenden wij jouw bestelling spoedig. Zodat jouw bestelling zo snel mogelijk bezorgd kan worden. Bij bestellingen die op werkdagen voor 16:00 geplaatst worden, proberen wij dezelfde dag te verzenden. Dit lukt niet altijd, mocht de verzendtijd langer dan 3 werkdagen in beslag nemen, zullen wij altijd even contact met je opnemen.

We maken gebruik van PostNL inzake verzending van onze pakjes en pakketten. Voor een bestellingen in Nederland wordt er minimaal €4,10 verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen in Nederland met een waarde boven €35,- wordt geen verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestellingen onder €75,- voor België en Duitsland bedragen de verzendkosten minimaal €7,75. Daarna, worden voor verzendingen naar België en Duitsland geen verzendkosten gerekend.

Indien je gebruik wenst te maken van een PostNL afhaal punt, let er dan op dat de pakket 7 dagen bewaard wordt op de aangegeven locatie. Wordt het pakket niet opgehaald binnen 7 dagen, zal het pakket retour gestuurd worden. Bij het opnieuw versturen van jouw bestelling, worden ook verzendkosten gerekend door PostNL. De verzendkosten zullen daarom ook in rekening gebracht worden, alvorens wij het pakket opnieuw naar jou toe sturen.

Retour
Indien je jouw bestelling wenst te annuleren heb je het recht om tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling van de verpakking niet is verbroken. Wanneer de verzegeling wordt verbroken, zal de bestelling definitief worden.

Wanneer het herroepingsrecht gebruikt wordt, heb je na de annuleringsperiode van 14 dagen. Nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Mocht je gebruik maken van jouw herroepingsrecht, dienen alle producten van de bestelling, inclusief alle toebehoren - indien mogelijk - in originele staat en verpakking aan Baron d’Amour geretourneerd te worden. Tevens, is het modelformulier herroeping onderaan de pagina beschikbaar gesteld. 

Je zult het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort krijgen. Alleen de kosten van de retourzending zullen voor jouw eigen rekening zijn.

Indien je een bestelling retour wenst te sturen, kun je contact opnemen met info@baron-damour.nl. Vervolgens zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen terugstorten, mits de bestelling in goede orde en in originele staat retour is ontvangen.

Inklapbare content

Model formulier herroeping