Over Baron d'Amour

Bewust leef ik in het nu, hierin maak ik het verschil. Ik leef mijn dromen en daarom realiseer ik mijn potentie!”

Baron d’Amour is gecreëerd om alle elementen van het leven met elkaar in harmonie te brengen. Zodat wij ons weer bewust worden van al het moois en goeds om ons heen, en uiteraard al het moois dat van binnen gekoesterd dient te worden.

In het nastreven van harmonie focust Baron d’Amour zich op biologische en natuurlijk geproduceerde producten van hoogwaardige kwaliteit. Die in harmonie zijn met de gehele voedselketen, moeder natuur en de mensheid. Om zo een groene stroom aan oneindige overvloed te creëren, die alles verbindt en harmonie brengt.  

Alle theeverpakkingen zijn gemaakt van duurzaam en biologisch afbreekbaar materiaal. Waardoor, wij ook teruggeven na onszelf verrijkt te hebben met de vruchtbare vitamines, mineralen en andere voedingstoffen, die bijdragen om de beste versie van jezelf te leven.

Bovendien, streeft Baron d’Amour ernaar om zo min mogelijk met enkelgebruik plastic, enkelgebruik karton of niet gerecyclede materialen te werken. Om hierdoor onze bijdrage te leveren in de vermindering van niet essentiële productieprocessen en materialen.

Het leven van jouw beste versie, begint bij jezelf en de bewuste keuzes die je maakt. Baron d’Amour helpt hier graag bij met een selectie die op allerlei manieren van dienst zijn. Om gezamenlijk jouw dromen waar te maken, samen met jou te groeien, en uiteraard het allerbeste in jezelf naar boven te halen.

Geniet in overvloed van geur, kleur en smaak

From the Baron with Love