The Baron's Angels

The Baron's Angels

De baron is gezegend met de oneindige hulp en liefde van zijn engelen. Dagelijks mag de baron synchroniciteit en engelen tekenen ontvangen en ervaren. Alle manieren van communicatie dragen bij aan de journey, om de beste versie van jezelf te zijn. Jouw missie te helpen vinden en te voltooien.  

Het is aan jou om de boodschap(pen) te ontcijferen en te vertalen naar jezelf en jouw pad. Wat houdt het voor mij in en hoe kan ik dit omzetten naar eigen wijsheid. Zodat, ik dichter bij mijn ware zelf kan zijn en blijven. En, uiteraard de wijsheid oneindig in mijn voordeel mag gebruiken. 


"You're guided, loved and protected!" - Your Guardian Angel

Engelen tekenen 
De communicatie vanuit jouw engelen kan op verschillende manieren plaats vinden. Hieronder, worden een aantal belangrijke en veel voorkomende manieren benoemt en kort beschreven. 
1. Herhalende nummers
Het zien van herhalende nummers ( bijvoorbeeld 11:11, 1234, 888) is een duidelijk teken, of dit nu op een klok, het te betalen bedrag is of een nummerbord. Wees

2. Spontane openbaring
Wanneer je in jouw flow zit, sta je open voor boodschappen en antwoorden op je vragen. Hierdoor, kun je ineens een briljante ingeving of idee krijgen. Of, een dieper gevoel en een helder beeld krijgen van wat je te doen staat. Je weet zeker dat dat het juiste is om te doen, go for it!

3. Munten en Veren
Het vinden van munten of (grote) veren op onverwachte en onlogische plekken, is een aanmoediging om door te gaan op jouw pad. Laat je leiden, en investeer in jezelf en jouw pad. Elke stap is een opstap naar het hogere en oneindige.

4. Figuren in de wolken
Figuren in de wolken kunnen bijvoorbeeld een hart, engel, of een ander beeld zijn.
Een zegening om je te laten weten dat je niet alleen bent en begeleiding te geven op jouw pad. 

5. Energie sensatie of aanraking
Pure magie! Een waanzinnige energie sensatie in lijn met jouw innerlijke waarheid. Boven al is het een steuntje in de rug, de bevestiging van de innerlijke wijsheid, om je te laten weten dat je sterker bent dan je denkt. Ook, kun je ervaren dat er een hand op je schouder gelegd wordt of een aanraking op een andere manier, puur om je te laten weten dat je niet alleen bent. 

6. Geur 
Uit het niets een aangename geur ruiken van bijvoorbeeld bloemen. Kan een teken van comfort en support zijn, maar ook een trigger naar een specifieke herinnering uit het verleden. 

7. Oorsuizingen 
Het ervaren van een korte hoge piep of oorsuizing in een of beide oren, is een manier van communicatie waarin belangrijke informatie met jouw wordt gedeeld. Gebruik je intuïtie om de boodschap te ontcijferen en vertrouw erop dat alles op het juiste moment zal openbaren.

8. Regenboog
Het zien van een regenboog, zonder dat het regent.
"Wanneer alle kleuren zijn samengekomen, jij jouw voorbestemde pad bewandeld, zal er aan het einde een pot met goud gevonden worden." 

9. Dieren, vogels, vlinders 
Wanneer je de tekenen vanuit de natuur mag ervaren. Is het van belang om de diepere betekenis vanuit de natuur te ontdekken. Elk natuurlijk wezen heeft z'n eigen boodschap voor jou op jouw pad.

10. Dromen en visioenen
Tijdens een diepere meditatieve staat of tijdens de droomstaat (al slapend) kun je hulp krijgen van jouw team. Dit kan in de vorm van lucide dromen of visioenen zijn, waarin je belangrijke lessen geleerd wordt of dieper inzicht verkrijgt van belangrijke aspecten van jouw pad. Daarnaast, kun je ook gedurende de 'normale bezigheden' diepere wijsheid verkrijgen, in de vorm van wijsheid, visioenen of helder zien. 

11. Synchroniciteit
Toeval bestaat niet! Wanneer jij aan iemand denkt, en een paar minuten later krijg je bericht van diegene. Of, wanneer je een belangrijke vraag of idee hebt en je komt diegene die kan helpen dezelfde dag tegen in persoon. Dit zijn twee voorbeelden, maar het is oneindig. 

12. Muziek en muziek teksten 
Uit het niets een nummer in je hoofd of ergens horen, herhalende specifieke muziek teksten of beginnen met neuriën. Kunnen allemaal belangrijke boodschappen bevatten, wees daarom bewust van wat en wanneer het plaats heeft gevonden.  

13. Zien van aura’s, lichtbollen, vonken van licht 
Een teken dat je jouw bewustzijn en vibraties verhoogt. Een ware zegening om de gave te hebben om helder te zien, let the magic unfold. 

Waarom zie je de tekenen van engelen?
Het ontvangen van communicatie en tekenen van jouw engelen, is voor een ieder verschillend. Aangezien, een ieder z'n eigen unieke kwaliteiten bezit en een eigen pad te bewandelen heeft. Hieronder, worden de belangrijkste en veel voorkomende redenen opgesomd.  
1. Je bent onderdeel van iets groters
2. Je hebt complete en onvoorwaardelijke steun 
3. Je bewandelt het pad van spirituele ontwaking
4. Er gaat een wereld voor je open
5. Je bent beschermd en er wordt over je gewaakt
6. Het begin van het herinneren van jouw pad en missie
7. Je bent klaar om te helen
8. Je bent in lijn met je ware zelf
9. Je bent nooit alleen
10. Je bent pure liefde

Wat kun je doen, wanneer je deze vorm van communicatie mag meemaken?
Wanneer je de communicatie of engelen tekenen ervaart, zijn er meerdere mogelijkheden om hiermee in harmonie te komen. En, de diepere betekenis voor jezelf te ontcijferen en te koesteren. 
1. Mediteren
Keer naar binnen en creëer de rust, waarin je in harmonie bent om de boodschappen te kunnen en mogen ontvangen. 

2. Affirmaties/ Dankbaarheid
Spreek je dankbaarheid of affirmaties uit, zodat je het positieve versterkt en blijft aantrekken.

3. Bijhouden van dagboek/ schrijven van brieven
Schrijf je gedachtes, gevoelens en ervaring op, zodat dit op een later moment weer terug gehaald kan worden. En, je vanuit een ander perspectief kunt kijken naar de persoonlijke boodschappen die je ontvangen hebt.

4. Eigen ceremonie 
Creëer je eigen harmonieuze ceremonie, waarin jij middels jouw connectie in lijn mag zijn met je ware zelf. Hierin, de diepere betekenis kan ervaren en een kristalhelder beeld krijgen van de ware betekenis van de boodschap. 

Geloof in jezelf en jouw innerlijke wijsheid. Geloof in jouw magische kracht, jouw magische connectie met alles. Blijf jouw pad bewandelen en ervaar dat wanneer jij er klaar voor bent. Alles volgens een goddelijke planning in harmonie samenkomt!

Terug naar blog