The Baron's Nutrition

The Baron's Nutrition

Het leven van de beste versie van jezelf, begint onder andere bij het maken van bewuste keuzes in je eetpatroon. Om je lichaam te voorzien van alle benodigde voedingsstoffen en het achterwege laten van het onnodige. Creëer je de juiste omstandigheden voor vitaliteit, zelf helend vermogen, en positieve energieën.

Natuurlijke producten met hoge voedingswaarden, die je energieën hoog houden. Zijn onder andere groene bladgroenten, rauwe groenten en fruit, en ongebrande noten, zaden, pitten en bessen. Zorg vooral voor een gevarieerd eetpatroon, waar geur, kleur en smaak overvloedig zijn. 

Daarnaast, zorgt vasten ervoor dat het lichaam de rust krijgt om zichzelf op te ruimen en te herstellen. Hier zijn meerdere mogelijkheden voor zoals intermittent fasting, of een periode van 8 uur tussen maaltijden.   

Bovendien, zorgt het drinken van mineraalrijk water ervoor dat het lichaam zichzelf kan zuiveren. Aanvullen met essentiële mineralen, het vermindert van eetlust, en geef een extra dosis energie. 

Daag jezelf uit om met nieuwe creaties te komen. Daag jezelf uit om geur en smaak te leren herkennen, solo of als combo. Daag jezelf uit nieuwe skills te leren en kennis te verrijken!

Geniet in geur, kleur en smaak!

Terug naar blog