Letter from the Baron

Letter from the Baron

Bewust leef ik in het nu, hierin maak ik het verschil. Ik leef mijn dromen en daarom realiseer ik mijn potentie!”

Baron d’Amour is gecreëerd om alle elementen van het leven met elkaar in harmonie te brengen. Zodat wij ons weer bewust worden van al het moois en goeds om ons heen, en uiteraard al het moois dat van binnen gekoesterd dient te worden.

In het nastreven van harmonie focust Baron d’Amour zich op biologische en natuurlijk geproduceerde producten van hoogwaardige kwaliteit. Die in harmonie zijn met de gehele voedselketen, moeder natuur en de mensheid. Om zo een groene stroom aan oneindige overvloed te creëren, die alles verbindt en in harmonie brengt.  

Naast het verrijken van ons lichaam met essentiële voedingsstoffen en beweging. Is ook het verrijken van de mind, het bewustzijn belangrijk. "A conscious mind creates fertile soil for infinite abundance" Bovendien, is het van belang dat je echt jezelf kunt zijn, om de droom te leven. Dit is de diepere connectie in jezelf, waaruit je de passie en creativiteit haalt. Door alles in harmonie te brengen met elkaar, kan de volle potentie waargemaakt worden. 

Het leven van jouw beste versie, begint bij jezelf en de bewuste keuzes die je maakt. Baron d’Amour helpt hier graag bij met een selectie die op allerlei manieren van dienst zijn. Om gezamenlijk jouw dromen waar te maken, samen met jou te groeien, en uiteraard het allerbeste in jezelf naar boven te halen.

Uiteraard ben je niet alleen op jouw pad, naar het leven van de beste versie van jezelf. Baron d’Amour leeft naar de Baron’s Code. 11 Affirmaties die een oneindige stimulans zijn in het leven van de beste versie, het leven van de droom.

It's time to rise, it's time to shine!
Geniet in overvloed van geur, kleur en smaak!
Geniet in overvloed van het leven van de droom, jouw beste versie!
Geniet in overvloed van al het moois dat er is en in je zit!


From the Baron with Love

Terug naar blog