Shipping policy

Met aandacht en zorg verpakken en verzenden wij jouw bestelling spoedig. Zodat jouw bestelling zo snel mogelijk bezorgd kan worden. Bij bestellingen die op werkdagen voor 16:00 geplaatst worden, proberen wij dezelfde dag te verzenden. Dit lukt niet altijd, mocht de verzendtijd langer dan 3 werkdagen in beslag nemen, zullen wij altijd even contact met je opnemen.

We maken gebruik van PostNL inzake verzending van onze pakjes en pakketten. Voor een bestellingen in Nederland wordt er minimaal €4,10 verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen in Nederland met een waarde boven €55,- wordt geen verzendkosten in rekening gebracht. Bij bestellingen onder €75,- voor België en Duitsland bedragen de verzendkosten minimaal €7,75. Daarna, worden voor verzendingen naar België en Duitsland geen verzendkosten gerekend.

Indien je gebruik wenst te maken van een PostNL afhaal punt, let er dan op dat de pakket 7 dagen bewaard wordt op de aangegeven locatie. Wordt het pakket niet opgehaald binnen 7 dagen, zal het pakket retour gestuurd worden. Bij het opnieuw versturen van jouw bestelling, worden ook verzendkosten gerekend door PostNL. De verzendkosten zullen daarom ook in rekening gebracht worden, alvorens wij het pakket opnieuw naar jou toe sturen.